Upphängning av tavlor

Ikväll har Konstforum träffats och satt upp utställningen för höstsalongen. Bjuder på lite bilder här och det kommer fler efter utställningen.

Jag har mina ”tavlor” på två platser, de minsta tavlorna i fönstret vid entrén och de andra i stora rummet.

Det har varit många månaders slit att få till den här konst(iga)idén men nu är det äntligen klart. Idén kommer från att jag var urfattig efter New York men hade så mycket kreativitet som behövde komma ut. Istället för att köpa canvas/pannåer att måla på tog jag vad jag hade hemma.

Sen har jag tänkt på vad många säger ”Det finns inte plats på väggarna med fler tavlor”. Så min lösning är att man ska kunna ställa dessa tavlor på bord, i fönsterkarmar, på hyllor, golvet eller var som helst. De flesta av tavlorna släpper igenom ljus så man får möjlighet att själv vara kreativ och placera de så att befintligt ljus, lampor eller stearinljus kan ge olika effekter.

Tavlorna kan ersätta andra inredningsdetaljer som till exempel blommor som många är allergiska mot eller inte kan ta hand om (som jag själv då ?). Det är också en perfekt liten present om du vill ge bort något helt unikt.

Kom förbi till Konstforums utställning imorgon lördag så kan jag berätta mer om hur jag tillverkat tavlorna. Missa heller inte höstmarknaden i Kävlinge som är samtidigt, 10-15.

Lilla Kulturhuset, Mejerigränd, Kävlinge

Hoppas vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *