Ny kollektion av tavlor

Förra helgen på Konstforums höstsalong i Kävlinge presenterade jag mina nya kreationer som jag jobbat med i månader. Du har kanske redan sett några här på Instagram men nu har jag lagt upp alla i en butik på Facebook. Och det kommer fyllas på mer efterhand. ?☀️ ”Det finns inte plats på väggarna för fler tavlor”.


Då passar det här perfekt – du kan ställa ”tavlorna” på bord, i fönsterkarmar, på hyllor, golvet eller var som helst. De flesta av tavlorna släpper igenom ljus så man får möjlighet att själv vara kreativ och placera de så att befintligt ljus, lampor eller stearinljus kan ge olika effekter. ?♻️ Unikt och återvunnet.


”Tavlorna” är min egen uppfinning och jag har inte sett något liknande tidigare så det här är en helt unik sak. I princip är allt gjort från grunden och mycket av det är återvunnet material. ? Glaskonst, tavla, glastavla, återvinningskonst, konsthantverk, kreation?


Kärt barn har många namn ? Det har varit många arbetsnamn under vägen som inte stämmer in på vad det är, så istället för att kalla de glasträplastsprayakryltuschkollage som de är gjorda av så kommer jag kalla de kort och gott för WOIS. ? Är du intresserade av en WOIS så är det bara att skicka ett meddelande till mig. Jag tar naturligtvis också emot beställningar så du själv kan välja färg, storlek och stil. Det är samma pris som WOISarna i butiken. ”Be a WOIS not an echo” ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *