OM JOANNA

Min konst

Jag  är en nyfiken och kreativ konstnär  som  förutom att måla abstrakta tavlor med akryl och sprayfärg älskar att experimentera med färger, former, strukturer, mönster och olika typer av material och tekniker.

Allt från återvunnet plast, glas, tyg, papper, trä och betong till vanliga loppisprylar blir min målarduk. Resultatet blir till en ny inredningsdetalj, ett designhantverk eller smycken och accessoarer.

Kreativ konstnär

När jag för 2 år sedan studerade till Art Director föddes intresset för målning och  abstrakt konst. Sedan dess har jag haft en egen utställning och fyra samlingsutställningar, därav en var på NYA Art Center i New York maj 2019. 

Jag är representerad av Gallery 104/NYA Art Center i New York och medlem i konstföreningen i Kävlinge. 

Design, media och kommunikation

Som fotograf, varumärkesstylist och kommunikatör tar jag uppdrag och hjälper jag dig med din visuella identitet. Vi tittar på ditt varför?, vad? och hur?, väljer kanaler för ditt budskap för att sedan ta fram idé, koncept och grafisk form.

Jag har en bred erfarenhet inom media och jobbat som fotograf, grafisk designer, webbredaktör och kommunikatör i flera år. Dessförinnan har jag även sysslat med video, tv och radio. 

Senast har jag studerat till Art Director på Berghs i Stockholm och Digital Marketing på IHM Business School i Malmö.